(VIDEO) Uoči derbija Lige prvaka: Veliki sukobi navijača u Munchenu i Pireju

Foto: Snimka zaslona

Uoči ključne utakmice za prvo mjesto u skupini B Lige prvaka između Bayerna i PSG-a u Munchenu je došlo do tučnjave njemačkih i francuskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose njemački mediji, do sukoba je došlo u blizini željezničkog kolodvora u bavarskom gradu. U tučnjavi je sudjelovalo 60-tak maskiranih huligana, a najmanje 30 ih je privedeno. Većina privedenih su Francuzi, a među uhićenima su i trojica Nijemaca kod kojih je policija pronašla oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim vijestima jedan je francuski navijač zadobio ozljede na glavi i prevezen je u bolnicu. U Munchen je doputovalo oko 4,000 navijača PSG-a, lokalne vlasti su ovaj ogled označile visoko rizičnim.

PSG i Bayern su osigurali plasman u osminu finala, a u međusobnom susretu će odlučiti tko će biti pobjednik skupine. PSG ima tri boda više i u prvom susretu je slavio 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do gužve je došlo i u Pireju uoči utakmice Olympiacos – Juventus. Navijači grčkog prvaka napali su skupinu Talijana ispred stadiona Karaiskakis, a još veće izgrede spriječila je policija.

Juventus u Pireju lovi plasman u osminu finala, dok je grčki prvak ispao iz svih kombinacija i ovo je Olympiacosu posljednja europska utakmica ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.