(VIDEO) Urnebesni video Dejana Lovrena s Jadrana: Neprocjenjivi su za promidžbu Hrvatske postovi Vatrenih preko društvenih mreža!

Foto: Snimka zaslona

Nakon sjajno odrađenog ”posla” na Svjetskom prvenstvu u Rusiji hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih obrambenih nogometaša svijeta, Dejan Lovren, trenutno je na zasluženom odmoru. No, ne prestaje oduševljavati preko društvenih mreža brojne navijače diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je to isto, podsjetimo, radio i tijekom nezaboravnog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je objavio nekoliko šaljivih postova, između ostaloga i fotografiju ”’s ručka’ kod bake. Spomenimo isto tako da je nedavno objavio i šaljiv video s glumcem Enisom Bešlagićem. Njih dvojica zajedno su ronili na Korčuli.

Stoper Liverpoola ne miruje i dalje se dobro zabavlja, obrijao je glavu, no, promjena imidža mu ne smeta te je objavio još jedan zanimljiv video s Jadrana. Naime, hrvatski reprezentativac je izronio iz mora te je dvogledom tražio drugog hrvatskog reprezentativca – Šimu Vrsaljka:

Ajj Laaajk @simevrsaljko2 @rockfilius

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

”Šime, gdje si, nema te…”, u video uratku viče Lovren. Video, podsjetimo, ima preko pola milijuna pregleda, a Šime Vrsaljko je negdje na putu u Milano. Naime, Šime iz Atletico Madrida u Inter, za koji igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović, stiže na jednogodišnju posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda će neki reći kako su skoro svakodnevni video uradci, fotografije, koje preko društvenih mreža koje objavljuju sjajni hrvatski nogometni reprezentativci tek i samo dio ljetne razbibrige, zabave, no, to je ipak djelomično točno. Postovi koje Vatreni objavljuju preko društvenih mreža imaju stotine i stotine tisuća pregleda, neprocjenjiva je to promidžba hrvatskog turizma, ljepota hrvatske države te same naše domovine, pred kojom je i jedan od najvećih i najznačajnijih datuma u povijesti, Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Hrvatski sportaši napravili su puno više za promidžbu Hrvatske, za ugled naše domovine u svijetu, nego bilo koji političari. O Hrvatskoj se i dalje, zahvaljujući i Vatrenima, diljem svijeta priča s velikim poštovanjem.

Hair off, ROCK ON @rockfilius ??

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.