(VIDEO) Vatreni stigli u Kalinjingrad, dočekale ih jake ruske snage s psima i pirotehničarima

Foto: Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u mjesto odluke – Kalinjingrad. Naime, za dva dana Vatreni će na istoimenom stadionu odigrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Nigerije. Riječ je o utakmici koju mnogi smatraju ključnom na putu do osmine finala, u slučaju pobjede put se otvara. U slučaju poraza ili remija? Na redu je Argentina, a protiv Lionela Messija se uvijek nezahvalno vaditi.

Podsjetimo, Vatreni će  odsjesti u hotelu Radisson Blu koji se nalazi na Trgu pobjede, uvjeti su sasvim pristojni, mirna je to oaza, a hrvatske nogometne snage čuvaju jake ruske snage reda, koje su se cijelog dana pripremale za dolazak hrvatskog sportskog ponosa.

Uoči dolaska hrvatskih reprezentativaca ispred hotelasu se nalazili, predostrožnosti radi, pirotehničari koji su silikonizirali šahtove te vojnici koji su patrolirali s vojnim psima, prenosi portal goal.com/hr.

U spomenutom gradu naši će Vatreni ostati do utakmice s Nigerijcima ove subote, 19. lipnja, od 21 sat. Nakon toga se hrvatski nogometaši, predvođeni izbornikom Zlatkom Dalićem, vraćaju natrag u kamp Šumska rapsodija.

Izvor: narod.hr