(VIDEO) Vrlo dobri nastupi Dinamovih protivnika u Europskoj ligi: Pobjede Anderlechta i Spartaka, remi Fenerbahcea

Foto: Twitter

Dva od tri suparnika zagrebačkog Dinama u skupini D Europske nogometne lige, belgijski Anderlecht i slovački Spartak iz Tranave, ostvarili su pobjede u nedjeljnim susretima domaćih prvenstava, dok je turski Fenerbahce odigrao neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderlecht je kao gost svladao Waregem sa 2-1 (1-0), a strijelci su bili Bakkali (43) i Gerkens (78), dok je poraz domaćih ublažio Buffel (90+3).

Hrvatski napadač Ivan Santini nije konkurirao za nastup u momčadi Anderlechta koji je trenutačno treći na ljestvici sa 20 bodova, pet manje uz utakmicu više od vodećeg Club Bruggea, a tri manje uz također utakmicu više od drugog Genka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak iz Trnave je na svom terenu preokretom svladao Sered. Gosti su poveli preko Moronga (22), no pobjedu Spartaku osigurali su Bakoš (28) i Godal (47-11m).

Spartak je usprkos ovoj pobjedi tek deveti na ljestvici sa 11 bodova, dva manje od sedmog Sereda. Vodeći Slovan iz Bratislave ima 27 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahce je na svom stadionu odigrao 0-0 protiv Istanbul BB-a i sada zauzima 15. mjesto s osam bodova. Istanbul BB je drugi sa 15 bodova, koliko ima i treća Kasimpasa, dok vodeći Galatasaray ima 18 bodova.

Nakon dva odigrana kola u skupini D Dinamo je vodeći sa šest bodova, po tri boda osvojili su Spartak i Fenerbahce, dok je Anderlecht bez bodova.

Dinamo će u 3. kolu 25. listopada gostovati u Trnavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.