(VIDEO) Zdravko Mamić divljački napadnut na Braču

Foto: Facebook

Na Bolu na Braču napadnut je Dinamov savjetnik Zdravko Mamić. Bezobzirni napad na glavnog Dinamovog savjetnika je posljedica divljaštva izravnog aktera, odnosno napadača, ali i zasigurno i medijskog huškanja te širenja mržnje prema Zdravku Mamiću, kao i jednom dijelu njegove obitelji. Posljedica je to medijske, te jednim dijelom političke, hajke koja traje godinama i koja je očito prešla sve granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno ga je napala jedna osoba, a na društvenim mrežama i Youtubeu se pojavio video za kojeg autor tvrdi da prikazuje muškarca koji udara Zdravka Mamića u glavu. No, video je dosta mutan, pa nije jasno je li na snimco doista glavni savjetnik hrvatskog doprvaka.

“Policijska uprava dobila je večeras u 21.05 sati dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju, kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident, znat ćemo kada se završi obrada”. potvrdila je iz PU Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadača su navodno uhvatili Mamićevi prijatelji i zadržali ga do dolaska policije.

Od siline udarca Mamić je završio u moru.

Podsjetimo, Zdravko Mamić redovito dolazi na Bol, te tamo ima dosta prijatelja, do sada problema nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.