Villarreal posljednji sudionik osmine finala Lige prvaka

Foto: fah

Nogometaši Villarreala posljednji su putnici u osminu finala Lige prvaka nakon što su u odgođenom susretu 6. kola F skupine u Bergamu pobijedili Atalantu s 3-2.
Za goste je bio dovoljan i bod za prolaz, no ostvarili su pobjedu premda su umalo ispustili tri gola prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski sastav je u Bergamo doputovao s bodom više i Mariju Pašaliću i društvu za plasman u osminu finala igrala je samo pobjeda.

Mario Pašalić nije nastupio za domaći sastav.

ManU je osvojio prvo mjesto s 11 bodova, Villarreal je drugi s 10 bodova, Atalanta je ostala na šest i seli u Europsku ligu, dok su Young Boysi zadnji s pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb parova osmine finala nogometne Lige prvaka održat će se 13. prosinca u podne u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu.

U ovoj fazi natjecanja klubovi iz istih zemalja ne mogu igrati međusobno, a klubovi se također, ne mogu suočiti s protivnicima s kojima su se susreli tijekom grupne faze.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 15./16./22./23. veljače, a uzvrati su 8./9./15./16. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako će se ove sezone finale Lige prvaka igrati na Krestovsky stadionu u Sankt Peterburgu, a utakmica je na rasporedu 28. svibnja 2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.