Roma osvojila prvo mjesto u skupini

epa09609491 AS Roma's Stephan El Shaarawy (L) vies for the ball with Torino's Wilfried Stephane Singo during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Torino FC at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 28 November 2021. EPA/ETTORE FERRARI

Nogometaši Rome osvojili su prvo mjesto u skupini C Konferencijske lige izborivši direktan plasman u osminu finala nakon što su u zadnjem kolu na gostovanju pobijedili sofijski CSKA s 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Josea Mourinha je u Sofiji pobijedila CSKA s 3-2. Abraham (15, 53) i Borja Mayoral (34) su zabili za talijanski sastav, a za domaćine pogodio Čatković (75) i Wildschut (90+3).

Zorja je povela u 18. minuti golom Jehora Nazarina, a izjednačio je Vernjdub u 68. minuti pogodivši vlastitu mrežu. Lovro Cvek je odigrao cijeli susret za Zorju.

LASK je pobjednik i ide u osminu finala, dok će Maccabi Tel Aviv u play-off protiv jednog od trećeplasiranih klubova iz Europske lige. HJK i Alaškert su završili europsku sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu LASK je pobijedio HJK s 3-0 golovima Balića (41), Nakamure (64) i Grubera (81).

Petar Filipović nije nastupio za austrijski sastav zbog ozljede. Dodajmo kako je utakmicu vodio Igor Pajač.

U drugom susretu Alaškert i Maccabi Tel Aviv su odigrali 1-1. Stipe Perica nije igrao za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B belgijski Gent je pobjednik skupine, a dalje ide i Partizan koji je u zadnjem kolu odigrao 1-1 protiv Anorthosis Famaguste.

U skupini D nizozemski AZ je prvi, a za drugo mjesto borili su se danski Randers i češki Jablonec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.