Vinicius bez Zlatne lopte, Real bojkotira svečanu dodjelu!

epa10482489 Vinicius Junior of Real Madrid celebrates after scoring his second goal during the UEFA Champions League, Round of 16, 1st leg match between Liverpool FC and Real Madrid in Liverpool, Britain, 21 February 2023. EPA/Peter Powell

Večeras će u Parizu biti dodijeljena Zlatna lopta za sezonu 2023./2024., a, prema posljednjim informacijama, na svečanost neće doputovati najveći favorit za nagradu, nogometaš Real Madrida Vinicius Junior!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše poznati nogometni insajder Fabrizio Romano, u Madridu su doznali da njihov najbolji nogometaš, kojemu su kladionice davale 70-ak posto izgleda za trijumf, nije osvojio Zlatnu loptu, što je izazvalo revolt.

– Nijedan predstavnik Real Madrida neće večeras biti u Parizu. To je odluka kluba nakon što je procurilo ime dobitnika Zlatne lopte, piše Romano.

Zrakoplov koji je za 50 ljudi unajmio “Kraljevski klub” trebao je danas oko 15 sati krenuti iz Madrida prema Parizu, no ekspedicija je otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dobitnik Zlatne lopte je, prema nepotvrđenim informacijama, nogometaš Manchester Cityja Rodri.

On je osvojio Europsko prvenstvo sa Španjolskom te je na EP-u proglašen najboljim igračem, kao i Premier ligu s Manchester Cityjem, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.