Više puta zakasnio na trening: Inter suspendirao Belgijanca Radju Nainggolana

Foto: fah

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera suspendiralo je Belgijanca Radju Nainggolana (30) zbog nediscipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu nisu pojasnili zašto je belgijski veznjak suspendiran, međutim talijanski mediji navode kako je zakasnio na trening, a navodno je to učinio nekoliko puta ovoga mjeseca.

“Klub može potvrditi da je Radja Nainggolan privremeno suspendiran od nogometnih aktivnosti”, poručili su iz Intera.

Ovo je samo nastavak loših vijesti koje su pogodile Nainggolana posljednjih dana. Početkom ovog tjedna bio je meta pljačkaša koji su ga falsificiranim čekovima oštetili za oko 150.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nainggolanu je 2014. godine provaljeno u automobil, a dvije godine kasnije lopovi su mu provalili u kuću i ukrali oko 200.000 eura vrijedne predmete.

Belgijanac je u Inter stigao prošlog ljeta iz Rome za 38 milijuna eura, a do sada je u 14 nastupa zabio tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.