Vlašić: Spreman sam na bilo kakvu izbornikovu odluku

Foto; snimka zaslona

U kampu hrvatske nogometne reprezentacije danas su se s novinarima družili Nikola Vlašić i pomoćnik izbornika Dalića Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li je sam dolazak Vlašića na konferenciju za novinare naznaka da će zaigrati protiv Češke?

– Izbornik nije još ništa odredio, ali ja sam spreman, fizičko stanje mi je dobro, kaže diplomatski Vlašić.

Prokomentirao je dvoboj Čeha i Škota:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je dobra utakmica s puno šansi, ne bih sad izdvajao tko je bolji od njih, mi se trebamo pripremiti za Češku i onda za Škotsku, rekao je na pitanje o tome jesu li opasniji Česi ili Škoti.

Vlašić je odigrao jednu od najboljih utakmica svojevremeno protiv Čeha:

– Svaka utakmica je za sebe, u toj utakmici je svaki igrač odigrao odlično, zabili smo gol u pravo vrijeme i puni elana krenuli u drugo poluvrijeme i onda zabili još tri komada. Ne možemo se po toj utakmici ravnati, na izborniku je da odluči kako ćemo na Češku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki navijači su zabrinuti nakon Engleske:

– Znamo da je svim Hrvatima stalo do reprezentacije, da to utječe na raspoloženje, da je bio remi ili pobjeda bio bi drugačiji dojam, ovako kad izgubiš je odmah katastrofa. Nadam se da ćemo sljedeće dvije utakmice igrati bolje i da ćemo pobijediti.

Da li je očekivao ulogu startera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio sam spreman na bilo koju izbornikovu odluku.

Kakvu igru Češke očekuje?

– Česi imaju tri boda, ali mislim da će ići sto posto i na pobjedu, jer to je Europsko prvenstvo i želiš pobijediti svaku utakmicu, tako da će biti jako teško. Mogu ja reći da ćemo mi dominirati, no to ovisi i o njima, mogu oni imati čudo dan i dominirati protiv nas. Nadam se da ćemo mi ipak dominirati i osvojiti bodove.

Očekuje li bolju igru Vatrenih u napadu nego u zadnje vrijeme?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi imamo kvalitetu i to ćemo pokazati. Možda da smo malo opušteniji, da smo bez pritiska, ipak Engleska na Wembleyju jest pritisak, uvjeren sam da će u ove dvije utakmice svi pokazati da su kvalitetni i napadački opasni, zaključio je Vlašić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.