Vrijeme za rastanak: Milan Badelj definitivno napušta Fiorentinu?

Foto: fah

Prošlo ljeto ga nisu pustili, no čini se kako će na koncu ove sezone hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj gotovo sigurno napustiti Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov menadžer Dejan Joksimović je u razgovoru za talijanske medije potvrdio kako je došlo vrijeme za rastanak bivšeg igrača Dinama i ‘Viola’.

“Badelj je prošlog ljeta imao nekoliko sjajnih ponuda, ali ga klub nije želio prodati. Sada mu je ostala još godina dana ugovora i mislim da je vrijeme da ode iz Fiorentine. To je najbolje rješenje i za klub i za njega,” poručio je Joksimović.

Nagađa se kako bi Fiorentina mogla tražiti između 10 i 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Badelj može igrati u bilo kojem talijanskom klubu, čak i u Juventusu, iako ne mislim da su oni zainteresirani,” dodao je Joksimović.

Prošlog ljeta veliki interes za Badeljeve usluge pokazao je Milan, spominjala se i Roma, ali i nekoliko engleskih klubova.

“Nismo još dobili niti jednu službenu ponudu, ali ima vremena. Možda Fiorentina ima više informacija,” kazao je Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj je u Fiorentinu stigao 2014. iz redova njemačkog bundesligaša HSV-a za oko pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.