Hrvatski veteran kao kapetan odigrao sjajnu utakmicu protiv Intera

Foto: fah

Milan Badelj odigrao je fantastičnu utakmicu za svoju Genovu protiv Intera u prvom kolu talijanske Serie A. Iako je već veteran, kao kapetan je vodio momčad Alberta Gilardina do velikog boda na otvaranju prvenstva. Susret je završio 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je malo dodavanja, samo 27, i od toga 22 precizna, ali tome je razlog činjenica da je Inter imao 68% posjeda lopte i dominirao većinu utakmice. Ipak, hrvatski veznjak odigrao je sjajno u korekciji vezne linije. Osvojio je sva tri duela u koje je ušao, a presjekao je i dva dodavanja gostiju.

Također je imao va ključna dodavanja, stvorio je jednu veliku priliku i jednom spasio čisti pogodak Intera tako što je očistio loptu s gol-linije. Nitko od igrača Genove nije prema Sofascoreu dobio veću ocjenu od Badelja, a jedini uopće na terenu s većom ocjenom je Marcos Thuram. Napadač Intera je prema Sofascoreu zaradio ocjenu 9.3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.