Milan Badelj: ‘Radujemo se povratku gledatelja’

Foto: HNS

Milan Badelj ipak je stigao na okupljanje, iako je bio upitan zbog nužne izolacije uslijed velikog broja suigrača u Genoi pozitivnih na SARS-CoV-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ušao nam je virus u momčad, imamo velik broj zaraženih igrača, ali moja je sreća da sam ostao negativan pa sam uz pomoć našeg veleposlanstva dobio dozvolu da se mogu priključiti reprezentaciji, zbog čega sam izuzetno sretan.”, kaže Badelj kojega su Švicarci pitali strahuje li zbog pozitivnih na koronavirus u redovima protivničke momčadi.

“Na žalost, koronavirus je dio naše sadašnjosti s kojom moramo živjeti i koju moramo prihvatiti dok se ne pronađe cjepivo. Sve te stvari u određenoj mjeri prođu kroz naša razmišljanja, ali to nije nešto čemu pridodajemo preveliku pažnju u vezi sutrašnje utakmice. A švicarskom reprezentativcu, naravno, želimo da što prije ozdravi.”.

Badelj maksimalno uvažava švicarsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Riječ je o reprezentaciji koju svi mi izuzetno poštujemo, čvrsti su, kompaktni, dobro organizirani. Protiv njih je izuzetno teško igrati. U posljednje dvije ili tri godine Švicarska prolazi kroz fazu mijenjanja momčadi, ali zadržala je kostur i vrlo je neugodan protivnik.”.

Pred Hrvatskom su tri utakmice u kratkom razdoblju.

“I mi i Švicarci izvest ćemo šarene momčadi koje prije nisu igrale zajedno, dobra je stvar da će svi igrači dobiti priliku pokazati koliko vrijede. Ista nas stvar očekuje i u studenom pa je to možda uvod u novu praksu. Optimizam u hrvatskim redovima u odnosu na rujan? Činjenica je da se igraći vraćaju ili su se vratili u formu, s druge strane već smo dobili šamar pa ćemo drugi put ući puno ozbiljnije i koncentriranije u odnosu na susrete s Portugalom i Francuskom. Napravit ćemo sve da ostanemo u elitnoj skupini Lige nacija, motiva ne nedostaje, vjerujem da ćemo dokazati koliko vrijedimo.”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak publike je pozitivna stvar za nogomet općenito i Vatrene.

“Napokon igramo u Zagrebu pred publikom, posljednji je put to bilo u ožujku protiv Azerbajdžana. Radujemo se povratku gledatelja.”, zaključio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.