Vukadinova progovorila o skandalu u Pekingu: Neću šutjeti iako smo mala skijaška država

vukadinova
Foto: snimka zaslona

Bugarska skijašica Eva Vukadinova u prvoj vožnji slaloma naletjela je na radnika koji nije izvadio ni alat za učvršćenje kolca zbog čega je morala odustati, a ozlijedila je i ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je dobila mogućnost novog nastupa zbog ozljede i šoka osvojila je tek 59. mjesto u prvoj vožnji.

” I dalje ne mogu vjerovati što se dogodilo. Ne mogu opisati kako se osjećam. Pomislila sam: Zašto ja? Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih cura? Je li se to uopće moglo dogoditi jednoj od njih? Ne znam odgovore na ta pitanja. Jedino što znam je da sam skijala jako dobro unatoč frakturi ruke (prije nego što je taj tip odlučio ostaviti komad metala pored jednih vrata). Dokazala sam sebi da ja to mogu, da sam jaka i da mogu proći kroz sve.

Dolazim iz male skijaške zemlje, ali neću šutjeti o tome. Iako sam dobila novi pokušaj, svi znamo da to nije isto. Ne kada se morate spustiti do žičare, ići gore, spustiti se na start i početi skoro odmah. Možda nisam jedna od najboljih na svijetu i nisam kandidat za postolje, ali sam se trudila i krvavo radila da dođem do tu. Zar ne zaslužujem istu priliku kao i svi ostali? Duboko sam razočarana i ne mogu vjerovati da se ovako nešto dogodilo na tako elitnom sportskom događaju kao što su Olimpijske igre. No, možda se to dogodilo s razlogom. Drago mi je što nisam slomila noge na tim vratima. Jedno je biti na stazi radi popravka, ali je sasvim drugo ostaviti komad metala na vratima i pretvarati se da je to nešto sasvim normalno”, objavila je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eva Vukadinova (@evaalpin)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.