Pojačanje za Slavena Bilića: West Ham nudi 20 milijuna eura za napadača Bertranda Traorea

Foto: fah

Prioritet Bilićeva West Hama u ljetnom prijelaznom roku je dovođenje napadača, no igrači koji su im na meti imaju brojne ponude drugih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu liste prioriteta je napadač Leipziga 21-godišnji Timo Werner, koji je protekle sezone zabio 21 gol u prvenstvu. No, problem je što je za njega zainteresiran i trener Liverpoola Juergen Klopp.

No, West Ham ima alternativu, a to je 21-godišnji napadač Bertrand Traore, koji je član Chelseaja, ali je protekle sezone igrao za Ajax, te je zabio 14 golova u svim natjecanjima. West Ham je za njega spreman ponuditi 20 milijuna eura, objavili su u subotu britanski mediji.

No, i za Traorea interes pokazuje više klubova, u igri su Everton, Borussia Monchengladbach, Lyon te Schalke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.