West Ham svladao i preskočio Liverpool, Vlašić nije igrao

Zagreb, 16.09.2021. - Utakmica 1. kola H skupine nogometne Europske lige GNK Dinamo - West Ham United. Na fotografiji slavlje igrača Wesr Hama nakon postignutog drugog zgoditka. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nogometaši West Ham Uniteda u posljednjoj su utakmici 11. kola engleskog prvenstva kao domaćini nadigrali Liverpool sa 3-2 (1-1) te ga tom pobjedom i preskočili na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je poveo u 4. minuti nakon velike pogreške vratara Allisona koji je sam rukama u mrežu spustio udarac iz kuta Bowena. Liverpool je izjednačio u 41. minuti kada je Alexander-Arnold sjajno izveo slobodan udarac s nešto više od 20 metara i preko živog zida pogodio pod gredu.

U nastavku je West Ham stigao do dva gola prednosti, prvo je Bowen lijepo u protunapadu poslužio Fornalsa koji je preciznim udarcem u 67. minuti pogodio za 2-1, da bi u 75. minuti Zouma glavom na drugoj vratnici u mrežu spustio još jedan korner Bowena kojega je Allison loše procijenio.

Do kraja dvoboja Origi je samo u 83. minuti lijepo iz okreta uspio smanjiti na 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić zbog lakše ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi West Hama koji je sada treći na ljestvici sa 23 boda, koliko ima i drugi Manchester City, dok je Liverpool četvrti s bodom manje. Na vrhu je Chelsea sa 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.