Tudor nakon Rome, Lazija i Juventusa zaustavio i Napoli

Foto: fah

Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Napoli na svom je stadionu “Diego Armando Maradona” u susretu 12. kola odigrao 1-1 (1-1) s Veronom, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Verone poveli su preko svog sjajno raspoloženog napadača Simeonea (13) koji je odlično reagirao na ubacivanje Baraka, no samo pet minuta potom poravnao je Di Lorenzo (18). Na veliko iznenađenje, nakon 18. minute rezultat se više nije mijenjao.

Nikola Kalinić je u igru ušao u 84. minuti te je za samo devet minuta dobio dva žuta kartona. Boško Šutalo i Ivor Pandur ostali su na klupi Verone.Lazio je istovremeno sigurno sa 3-0 (2-0) kao domaćin svladao slabašnu Salernitanu. Strijeci za rimski sastav bili su Immobile (31), Pedro (36) i Luis Alberto (68).

Toma Bašić igrao je od 78. minute za Lazio koji je sada peti sa 21 bodom, dok je Salernitana ostala pretposljednja sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.