Westbrook produljio ugovor s Oklahoma City Thunderom

Foto: fah

Aktualni MVP sjevernoameričke profesionalne košarkaške lige (NBA) Russell Westbrook potpisao je produljenje ugovora s Oklahoma City Thunderom, objavio je izvršni vicepredsjednik Sam Presti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedinosti produljenja ugovora nisu objavljene, ali mediji nagađaju da je Westbrook za nastavak odanosti Thudneru dobio 205 milijuna dolara. Novi ugovor počinje sa sezonom 2018./19. i traje do sezone 2022./23., a zahvaljujući njemu Westbrook ima najvredniji zajamčeni ugovor u NBA.

Oklahoma City se ovo ljeto pojačala s dva All Stars velikana Paulom Georgeom i Carmelom Anthonyjem.

Westbrook je svoje zadovoljstvo zbog produljenja ugovora pokazao na Instagramu gdje pozira u narančastom Thunderovom dresu s uzdignutim rukama uz natpis: “WHY NOT?? WHY NOT??” (Zašto ne? Zašto ne?).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlosezonski prosjek 28-godišnjeg Westbrooka, koji ima rekordnih 42 triple-doubleova u jednoj sezoni, iznosio je 31.6 koševa, 10.7 skokova i 10.4 asistencija po utakmici. Tako se priključio Oscaru Robertsonu (1962.) kao jedini igrač čiji je prosjek u sezoni triple-double. Westbrook, šest puta biran u All-Stars momčad, također je prošle sezone bio najbolji strijelac NBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.