Wimbledon: Kate Middleton bila je jedna od velikih navijačica Gorana Ivaniševića!

Foto: Snimka zaslona

U ponedjeljak je započeo najjači i najatraktivniji teniski turnir na svijetu, koji se igra na kultnoj travi Londona, Wimbledon. Od hrvatskih predstavnika svoj put prema drugom kolu naši su Marin Čilić, Petra Martić, Donna Vekić i Ana Konjuh. Nažalost, u nevjerojatnom meču ispala je već u prvom kolu nekadašnja polufinalistica Wimbledona Mirjana Lučić-Baroni, koja je izgubila već dobiveni meč. Ispali su Borna Ćorić i Ivo Karlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoć davno travnatim terenima All England Cluba dominirao je jedan Hrvat – Goran Ivanišević, višestruki finalist Wimbledona te pobjednik tog turnira 2001. godine. Zbog kiše finale se te godine igralo u ponedjeljak te je tako turnir ušao u treći tjedan.

Velika obožavateljica Gorana Ivaniševića i, naravno, Wimbledona je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, koju često možemo vidjeti u loži na mečevima u Wimbledonu. Vojvotkinja se zbog toga nerijetko pojavljuje i u BBC-jevu dokumentarcu ”Naš Wimbledon”. Između ostaloga Kate Middleton kaže:

“Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princeza je otkrila kojeg je igrača obožavala u djetinjstvu. Među igračima je i hrvatski tenisač Goran Ivanišević, ali tu su i Agassi, Sampras, te Steffi Graf… “Bila sam opčinjena njima. To su bile moje prve uspomene….”, rekla je vojvotkinja Kate.

Majka Kate Middelton Carol ipak je imala drugog favorita, naravno, Rogera Federera.  “On je majčina velika simpatija. Mislim da to sad smijem reći i da se moja majka neće naljutiti jer to vjerojatno zna i on sam…”, zaključila je vojvotkinja Kate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.