WTA Luxembourg: Jana Fett na pragu glavnog turnira

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Jana Fett (WTA – 100.) stigla je na korak od plasmana u glavni ždrijeb WTA turnira u Luxembourgu, nakon što je u nedjeljnom, 2. kolu kvalifikacija svladala Mađaricu Fanny Stolar (WTA – 236.) sa 6-1, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fett je u prvom kvalifikacijskom kolu nadigrala Nizozemku Lesley Kerkhove (WTA – 150.) sa 6-7 (5), 6-3, 6-1, a za mjesto u glavnom turniru borit će se protiv Amerikanke Sachie Vickery (WTA – 112.), koju je prije tjedan dana s uvjerljivih 6-1, 6-1 svladala u kvalifikacijama WTA turnira u Linzu.

Uspije li Fett još jednom nadigrati Vickery u glavnom ždrijebu će se pridružiti Petri Martić, koja za suparnicu u 1. kolu ima Njemicu Andreu Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.