WTA Luxembourg: Petra Martić propustila tri meč lopte protiv Andreje Petkovic i izgubila

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u 1. kolu WTA turnira u Luxembourgu od Nijemice Andreje Petkovic s 1-6, 6-3, 6-7 (5) nakon što je Dućanka propustila tri meč-lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je bila blizu pobjede protiv 94. igračice svijeta, iako je u zadnjem setu, punom preokreta, prvo gubila s 3-5, a potom imala tri meč lopte na svoj servis u 12. gemu kod vodstva 6-5. I u “tie-breaku” je Martić povela s 3-2, no nakraju nije izdržala.

Bio je ovo treći međusobni meč Martić i Petkovic te prva pobjeda Nijemice.

Ranije je na istom turniru Jana Fett poražena od Ruskinje Jevgenije Rodine (WTA – 86.) sa 7-5, 6-3 za 90 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.