Xabi Alonso hvali Luku Modrića: ‘On ima apsolutno sve, neprelazan je…’

Foto: fah

Aktualni europski prvak Real  Madrid razbio je u Torinu prvaka Italije Juventus 3:0. Real je praktički već u prvoj utakmici osigurao polufinale Lige prvaka.  Uz nenadmašnog Ronalda, koji je zabio dva pogotka, jedan škaricama, briljirao je i kapetan hrvatske reprezentacije te najbolji veznjak svijeta u ovom trenutku Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji nogometaš Liverpoola, Reala te Bayerna, Xabi Alonso, analizirao je utakmicu starih rivala te je pritom izdvojio dvojicu nogometaša. Jedan od njih je Modrić, a drugi, naravno, sjajni Portugalac Cristiano Ronaldo.

“Real ima skupinu igrača koji igraju sve bolje kako je utakmica važnija. Ronaldo je napokon dočekao svoje škarice i zabio je na spektakularan način. Modrić je igrač koji ima apsolutno sve. Zna kako se povezati s momčadi i neprelazan je”, rekao je bivši španjolski nogometaš, koji iza sebe ima sjajnu karijeru, a koju je završio prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xabi Alonso se osvrnuo i na iznenađujuće visoku pobjedu Liverpoola protiv moćne momčadi Manchester Cityja, koja u engleskom prvenstvu gazi sve pred sobom. Liverpool je u prvoj utakmici četvrtfinala slavio 3:0, a jedan od najboljih aktera utakmice bio je stoper hrvatske reprezentacije Dejan Lovren.

“Bio sam jako iznenađen Liverpoolovom domanacijom protiv Cityja. Bila je to prekrasna utakmica s impresivnim ritmom i jako sam u njoj uživao”, kazao je Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.