(VIDEO) Zaboravio na pet komada u Maksimiru: Vučić savjetovao dječaku iz Hrvatske da navija za ‘veće klubove od hrvatskih’ poput Partizana ili Zvezde

Foto: snimka zaslona Telegraf

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić ugostio je djecu iz Hrvatske u Beogradu, te su razgovarali o sportu. Djeca su stigla iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za koga ti, Tino, navijaš?”, pitao je Vučić jednog od dječaka, a on mu je rekao da navija za Rijeku.

“Za Rijeku? Tino, moraš naći neki veći i bolji klub za koji ćeš navijati. Da budu Zvezda ili Partizan, da bude malo veći klub od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka… Dakle, ili Zvezda ili Partizan”, savjetovao je Vučić dječaka koji dolazi iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučić zaboravlja 30. srpnja 1997., prije 20 godina, kada su plavi u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka, u prvoj nogometnoj utakmici Hrvata i Srba nakon rata, s 5:0 u Maksimiru razbili Partizan.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.