Zabrinjavajuće vijesti iz Kaira uoči ključne utakmice hrvatske rukometne reprezentacije

epa08956137 Bahrain's Husain Alsayyad (L) in action against Croatia's Domagoj Duvnjak (R) during the match between Croatia and Bahrain at the 27th Men's Handball World Championship in Cairo, Egypt, 21 January 2021. EPA/Mohamed Abd El Ghany / POOL

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra od 18 sati igrat će po mnogima ključnu utakmicu za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Naime, Hrvatska će igrati u 2. kolu druge faze SP-a, a za prolaz izabranicima Line Červara treba pobjeda protiv Argentine. U slučaju poraza rukometni Vatreni morali bi se vaditi protiv jake Danske u ponedjeljak, a protiv koje se nikad lako vaditi nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju pobjede protiv Argentine Hrvatska bi osigurala četvrtfinale SP-a, dok bi protiv Danske igrala za prvo mjesto u skupini.

Dan prije ključne utakmice iz Egipta ne dolaze baš najbolje vijesti. Naime, kako javlja RTL iz Kaira više se naših igrača žali na želučane probleme, a u najlošijem stanju su i oni ponajbolji, Ivan Martinović i Domagoj Duvnjak. Martinović je, kako smo već pisali, najugodnije iznenađenje turnira kad je naša reprezentacija u pitanju, propustio je trening te je testiran i na koronavirus, srećom, nalaz je negativan.

Ostali igrači pokazuju tek slabije simptome, no to ipak nisu baš najbolje vijesti uoči ključne utakmice hrvatske reprezentacije. Hrvatsku sutra čeka težak ispit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.