Zajec: Moraš navijati za hrvatski klub, ali…

Foto: snimka zaslona

Legendarni igrač Dinama i kandidat za predsjednika s liste “Dinamovo proljeće” Velimir Zajec bio je u utorak gost kod Željke Ogreste u emisiji Hrvatskog radija “Homo Sapiens”. Tamo je, osvrćući se na izjavu Roberta Jarnija, rekao kako se treba navijati za hrvatske klubove, ali da bi u utakmici između Hajduka i Panatanaikosa izabrao drugi navedeni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Jarni se ponovno oglasio: Nisam ništa loše rekao o Dinamu

Na pitanje kako komentira izjavu Roberta Jarnija, koji je kazao da će navijati za Betis protiv Dinama u Konferencijskoj ligi, zbog čega je i dobio otkaz u U-17 reprezentaciji, Zajec je odgovorio:

– Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. To da igra Dinamo i Panathinaikos, to se zna. Ja ga shvaćam, nije to njemu lagano bilo, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je – poručio je Zajec.

Cijelu emisiju poslušajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.