Zar je ovo sportsko ponašanje? Brutalne uvrede iz Rijeke na račun Dinamovaca!

Foto: Snimka zaslona

Što se to događa s nekim igračima Rijeke, nekim simpatizerima tog kluba, nakon dvostrukog slavlja i osvajanja dvostruke krune? Naime, talentirani nogometaš, koji je na pragu prve riječke momčadi, Dominik Mulac, osramotio se skandaloznim ispadom. Igrač koji je na početku sezone bio na pripremama Rijeke nakon finala Kupa u Varaždinu, komentirao je objavu najboljeg igrača Dinama i HNL-a, Soudanija, na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima od srca na podrsci. Vidimo se iduce sezone #volim_te#Dinamo ?❤️ @gnkdinamo

A post shared by Hillal Soudani (@hillalsoudani) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza u Kupu nogometaš Dinama i alžirski nogometni reprezentativac zahvalio se navijačima na podršci, a 18-godišnji Mulac je komentirao njegovu objavu na krajnje primitivni način riječima:
“Ko ti je*e mater!”

Potpuno je nejasno zašto je tako reagirao 18-godišnji nogometaš jer Soudani svojom objavom na Instagramu nije nikoga uvrijedio, naprotiv. Ovakvi komentari ne priliče sportašima, pa tako ni igrača koji je prošao cijeli omladinski pogon Rijeke. U klubu je već desetak godina.

Na svom Instagram profilu napao je i Marka Leškovića, braniča Dinama koji je u Dinamo stigao iz Rijeke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

: “A ti si dečko posebna vrsta debila”, poručio je Mulac Leškoviću.

Nažalost, nakon zasluženog dvostrukog slavlja Riječana iz tog kluba prema Dinamovcima dolaze brutalne uvrede. Trend vrijeđanja Soudanija započela je djevojka nogometaša Rijeke Marka Vešovića, Tamara Bulatović, koja je napisala na Instagramu: “Plači go*no!”.

Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.