Zašto Cristiano Ronaldo za nekoliko dana neće igrati protiv Hrvatske?

Foto: fah

Nova zvijezda Juventusa i jedan od najboljih igrača Europe, Cristiano Ronaldo, donio je odluku kako neće igrati protiv Hrvatske 6. rujna u prijateljskoj utakmici, kao ni protiv Italije nekoliko dana kasnije.  Razlozi su, naravno, kao i uvijek kod Cristiana osobne prirode, naime, prioritet mu je što brža adaptacija na igru Juventusa s obzirom kako uskoro počinju utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka. Radi se o natjecanju koje Portugalac najviše voli i u kojem je najuspješniji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji tako tvrde da je Ronaldo o svojim razlozima propuštanja prijateljske utakmice s Hrvatskom u Louleu i prve utakmice Lige nacija s Italijom u Lisabonu obavijestio portugalskog izbornika Fernanda Santosa. Susret s Italijom igrat će se točno tjedan dana prije početka grupne faze Lige nacija. Prilika je to i za Hrvatsku, iako će i Vatreni biti oslabljeni, za prvu pobjedu nad Portugalom, reprezentacijom od koje nas nesretni poraz na Euru prije dvije godine i dalje peče.

Podsjetimo, Ronaldo je protiv Hrvatske i Italije imao priliku povećati svoje rekorde i kad je reprezentacija u pitanju, do sada je u dresu Portugala odigrao 154 utakmice, a zabio 85 golova. Slavni Portugalac kolekcionar je brojnih rekorda, od kojih mnogi nikad neće biti nadmašeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.