Zašto neki mediji preko Mandžukića napadaju Dalića?

Foto: fah

Jedan od najboljih napadača hrvatske reprezentacije u povijesti Mario Mandžukić iznenadno je napustio stožer vatrenih prije početka novog izdanja Lige nacija. U dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem neće nastaviti s istim angažmanom u novom natjecateljskom ciklusu, dakle bila je to zajednička odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zahvaljujem izborniku Daliću i HNS-u na povjerenju i pruženoj prilici, kao i svim kolegama u stožeru i igračima na suradnji. Ponosan sam na uspjehe koje smo u ovom razdoblju ostvarili i drago mi je što sam mogao u ovoj ulozi pomoći reprezentaciji. Nakon ovogodišnjeg Eura, osjetio sam da je vrijeme za nove i drugačije izazove, a reprezentaciji želim puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima – izjavio je legendarni Mandžukić za HNS-ovu stranicu.

> Legenda Vatrenih napustila Dalićev stožer: Ostao bez Mandžukića

Pojedini mediji pisali su kako je Mandžukić otišao iz reprezentacije zbog nezadovoljstva prema Daliću, no Večernji list doznaje kako to nema nikakve veze s istinom, dakle, lažne informacije. O čemu se zapravo radi? Mandžukić je već uoči Eura, dakle ranije, najavio svoj odlazak jer se ne vidi u trenerskim vodama. Odlučio je slavni golgeter otići drugim putem, nagađa se da bi se mogao baciti u menadžerske vode i raditi za jednu menadžersku agenciju, javlja Večernji list.

Rastanak Zlatka Dalića i Super Marija bio je sasvim normalan, nije bilo nikakvog razilaženja, konflikta ili svađe, sve su se dogovorili na normalan način. Izbornik je prihvatio njegovu odluku, zahvalio se i poželio mu sreću. Isto tako, Dalić neće uzimati nove članove u svoj stožer, ostaje samo Vedran Ćorluka uz Marijana Mrmića, Dražena Ladića i Danijela Subašića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Mario je osvojio svjetsko srebro u Rusiji 2018. godine, za vatrene je upisao 89 utakmica i postigao 33 gola. Karijeru je započeo u Marsoniji, zatim je igrao za Zagreb i Dinamo odakle se otisnuo u inozemstvo. Tamo je ostvario zapaženu karijeru u dresovima Wolfsburga, Bayerna, Milana, Juventusa i madridskog Atletica, a nakon igračke karijere priključio se Dalićevom stožeru od kojeg se nedavno oprostio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.