Zašto se Švicarac smijao Novaku Đokoviću?

Foto: Instagram

Srpski tenisač Novak Đoković postavio je šest uvjeta Australian Openu u ime 73 tenisača i tenisačica koji su u potpunoj izolaciji zbog koronavirusa. Naime, tenisači su u izolaciji zbog toga što je na letovima koji su dolazili u Melbourne bilo pozitivnih na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko od tenisača nije bio pozitivan na koronu, no to očito nije bilo previše bitno organizatorima prvog Grand slam turnira sezone te sljedeća dva tjedna nitko od tenisača neće moći napustiti svoje sobe. Novak Đoković dobio je negativan odgovor od australskih vlasti glede ”oslobađanja” tenisača i tenisačica iz karantene, zbog ovog zahtjeva Novaku se smijao švicarski tenisač Stanislas Wawrinka.

”Hahahahha”, bila je reakcija Švicarca na zahtjeve trenutačno prvog tenisača svijeta, mnoge je ovo začudilo s obzirom kako su Đoković i Wawrinka u dobrim odnosima.

Dio svjetskih medija je ovo prokomentirao kao sumnju Wawrinke u Đokovićeve želje da pomogne igračima. Đokovićevi se potezi, dakle, u dijelu medija i dalje preispituju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.