Zaziva li bosansko – hercegovački tenisač korona turnir i u Sarajevu?

Foto: fah

S obzirom na sve što se događalo u Zadru, a u kontekstu činjenice da je s regionalnim turnirom stigla i korona, srpski tenisač, Novak Đoković, također je na udaru javnosti. Naime, Đoković je također pozitivan na koronavirus, a uz njega i hrvatski tenisač Borna Ćorić, još jedan srpski tenisač Viktor Troicki, a sve je navodno krenulo od bugarskog tenisača Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku odgovornost za sve ono što se događalo u Zadru i što je Zadru ostalo nakon što je njime prohujao korona turnir snose mediji, kao i političari predvođeni hrvatskim predsjednikom Vlade u odlasku, Andrejom Plenkovićem, koji, kako piše Reuters, odbija odlazak u samoizolaciju iako je bio u bliskom kontaktu s Đokovićem.

Cijeli sportski, i ne samo sportski, svijet kritizirao je Đokovića i sve ono što se dogodilo u Zadru. Na zasluženom udaru su organizatori, HTS, Novak Đoković i Goran Ivanišević, koji posljednjih dana priča bajke o tome kako su se igrači eto pridržavali preporuka, odnosno tvrdi da su držali socijalnu distancu i izbjegavali bliske kontakte. Naravno, ponovimo još jednom, to je potpuna neistina, o čemu svjedoče fotografije iz Zadra.

Oglasio se i bosansko – hercegovački tenisa Damir Džumhur koji je također trebao dio korona partyja u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi smo saznali vijest da je Novak Đoković pozitivan na koronavirus. Ovom prilikom mu želim brz oporavak i mogu samo potvrditi njegove riječi kako je sve radio čistog srca i sa željom da pomogne svim tenisačima. Znam koliko se Nole bori za sve tenisače ovog svijeta i zaista mi je žao što se jedna lijepa priča završila na ovaj način. Također, svjestan sam da će ovo utjecati i na naš meč koji je bio planira, ali to ne znači da Nole u budućnosti neće posjetiti moj grad. Znam da ima veliku želju doći”, kazao je Džumhur, koji je dodao kako je najvažnije da sada Đoković ozdravi, a poželio je brz oporavak i ostalim igračima koji su zaraženi.

A što ćemo s onima koji su zaraženi zbog korona turnira u Zadru, a nisu tenisači, među kojima ima i djece?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.