Andrea Ćupor i Ognjen Vukojević sporazumno su se rastali deset dana nakon incidenta?

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Ognjen Vukojević i njegova supruga Andrea navodno su se sporazumno razveli deset dana nakon incidenta koji se dogodio početkom svibnja, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i da se Andrea sa sinom iselila iz njihovog obiteljskog doma i unajmila je stan, a Ognjen je ostao u njihovu obiteljskom stanu na Tuškancu i redovito viđa sina. Ostali su u prijateljskim odnosima, a zajednička je odluka kako o svom odnosu i razvodu neće govoriti za medije.

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana protiv nogometaša podignuta je kaznena prijava jer je prijetio supruzi. Prema toj prijavi, Vukojević je 7. svibnja poslije 23 sata u pripitom stanju prijetio supruzi, a prijava je došla od osobe iz kruga obitelji koja ga je policiji prijavila za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. Vukojevićevoj supruzi zasmetala je njegova alkoholiziranost i on je tada počeo vikati na nju, a kako je Ćupor tada ispričala istražiteljima, navodno joj je izrekao i prijetnje smrću koje su se odnosile i na ostale članove obitelji. Andrea je tada htjela nazvati policiju, ali suprug joj je pokušao uzeti mobitel iz ruke i odgurnuo ju je. Ubrzo je reagirala i policija i uhitila je bivšeg nogometaša kojem je tada izmjereno 0,6 promila alkohola u krvi. Tada je bivši nogometaš prenoćio na Oranicama, a nakon ispitivanja kod dežurnog suca pušten je na slobodu uz određene mjere opreza. Naime, nije se smio vratiti u obiteljski dom i nije se smio približiti supruzi na manje od 200 metara.

20 dana kasnije kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, a ukinute su i mjere opreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.