Zbog nereda navijača St. Etienne žestoko kažnjen, može biti i gore…

Foto: Snimka zaslona

Kako se i očekivalo poznati francuski prvoligaš Saint-Etienne kažnjen je zbog nereda koji su napravili njihovi navijači. Podsjetimo, poslije desetog kola St. Etienne nema niti jednu pobjedu te su čvrsto zakovan za dno ljestvice Poslije kazne zbog nereda navijača bit će u još težoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

St. Etienne mora do sredine sljedećeg mjeseca igrati pred praznim tribinama domaće utakmice. Odluka o zatvaranju stadiona je, dakako, privremena, naime, disciplinska komisija bi 17. stadiona trebala izreći kaznu. Budući da se navijači spomenutog kluba ponašaju kako se ponašaju i dalje vjerojatno bi kazna mogla biti i znatno teža.

Podsjetimo, u više navrata navijači poznatog kluba ove sezone napravili su incidente na tribinama i uveliko otežavaju svom klubu. Sve je s navijačima krenulo nizbrdo kada su zaredali loši rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.