Zdravko Mamić oglasio se o dječjoj prostituciji u Osijeku

Foto: Snimka zaslona

Zdravko Mamić i danas nastavlja s objavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo nije priča o Babama, žabama, instagramušama i travnjačama. Ovo je priča o čovjeku koji je stavio svoj život na kocku za Hrvatsku nebrojeno puta. Dragutin Pocrnić odlikovani je hrvatski branitelj, nositelj Reda hrvatskog pletera. 2009. godine razotkrio je lanac dječje prostitucije u Osječkom domu za nezbrinutu djecu i prokazao Centar za socijalnu skrb, te njihove klijente. Provaljeno mu je u stan, ali osječka policija to nije gonila po službenoj dužnosti. Susjedima je nuđen mito da šute o tome. Smješten je 152 dana u ludnicu u Svetošimunskoj ulici potpuno zdrav jer su mu pokušali smjestiti da je priču izmislio. Zapamtite za kasnije danas – SUD U OSIJEKU GA NAKON 5 MINUTA VJEŠTAČENJA SMJEŠTA U LUDNICU. Inspektor kojem je slučaj došao u ruke smijenjen je nakon 2 dana. Nakon dva dana istrage osječke policije u kojoj su im frendovi dolazi iz Zagreba glasnogovornici policije i objavljuju kako nema nikakve maloljetničke prostitucije. Protiv Dragutina počinje progon zbog kaznenog djela širenja lažnih i uznemirujućih vijesti i lažnog prijavljivanja kaznenog djela. 6 godina povlače ga po zatvorima, sudovima i ludnicama. Nakon 6 godina dokazuje da je nevin. Država mu za 6 godina patnje i razoren život dodjeljuje odštetu u visini 30 000 kuna. 2 para Vekićevih Vuittonki. Za istinu. Nitko od onih koji su trebali odgovarati za silovanje nemoćne djece nije odgovarao. Branitelja Dragutina Pocrnića na 6 godina patnje zbog istine, našu djecu na silovanja u Domu i malenu dvogodišnju Nikoll na smrt nije osudio ovaj monstruozni sustav. Osudili smo ih mi koji okrećemo pogled u drugu stranu nakon dva dana i zaboravljamo. Ali vrijeme je za promjene. Podijeli i pridruži se #ReformaPravosuđa”, objavio je ranije danas.

“I dok Hrvatska i ja zadnjih dana plačemo nad monstruoznim sustavom koji je života koštao dvogodišnje nevino dijete, gospođa Zdenka Kvesić, supruga Butelje Hotlinea Kvesića koju je dotični svojim vezama zbog ljubavnice strpao u ludnicu na 24 dana već 21 godinu pokušava se razvesti. BaBe šute. Jelena Veljaca šuti. Centar za socijalnu skrb šuti. U zemlji u kojoj se vađenje krvi čeka tjedan dana sustav nepodobne smješta u ludnicu po naredbi u roku par sati. Tko su ti liječnici? Koliko još mrtvih treba da biste počeli raditi svoj posao? Kada ćete maknuti zlostavljače žena iz pravosuđa? Nakon izlaska iz ludnice gospođa Kvesić je iznijela svoje potresno svjedočanstvo: „Policija je došla i privela me. U pritvoru mi je došao policajac i rekao da ako pristajem na to da ne zovem šogora i sina i ako neću da to ide u javnost, idem odmah kod prekršajne sutkinje. Pristala sam jer sam bila zatvorena u maloj prostoriji a da me nisu pustili na toalet niti mi dali čašu vode. Kad sam došla kod sutkinje, pitala me želim li potpisati da sam nasilna, da sam psovala, kako ona ne bi morala zvati mog muža i djecu. Rekla sam da ne želim to potpisati jer nisam niti nasilna, niti sam psovala. Pojavila su se i moja djeca. Pitala ih je da li ih ja tjeram u crkvu. Apsurdno. Odgovorili su da ih ne tjeram, ali da idu. Sutkinja mi je nakon toga rekla da zovem muža. Odbila sam i dala joj broj. Ona je izašla iz prostorije tako da nisam čula razgovor. Vratila se i rekla: ‘Gospođo, vi morate psihijatru’. S obzirom da imam povjerenja institucije, rekla sam da može, da ću ići kud god hoće.“ PODIJELITE OBJAVU I OSLOBODITE GOSPOĐU ZDENKU, jer danas je u pitanju ona, a sutra smo možda mi!”, stoji u drugoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.