Zekić: Čeka nas krvava borba za četvrto mjesto

Foto: fah

U prvoj utakmici 31. kola SuperSport HNL-a Istra 1961 je iznenađujuće kao gost na Opus Areni svladala Osijek s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Puljani su došli na osmo mjesto ljestvice s 31 bodom, jednim više od Slaven Belupa, koji je kasnije danas izgubio od Hajduka. Osijek je ostao četvrti s 45 bodova, jednim više od petoplasirane Lokomotive, koja u nedjelju igra s Dinamom.

– Utakmicu možemo raščlaniti na period do 36. minute i period nakon nje. Imali smo sve pod kontrolom i onda zakašnjelu reakciju. Jedno zlo ne dolazi samo. Nadao sam se da ćemo dočekati poluvrijeme bez primljenog gola da se malo konsolidiramo. I opet smo nažalost, imali katastrofalnu reakciju na početku drugog dijela. Igrači su dali koliko su mogli, nama ostaje da dižemo mlade dečke i tražimo rezultat. Imat ćemo krvavu borbu do kraja za četvrto mjesto, rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Trener Istre Paolo Tramezzani je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvi put sam na ovom sjajnom stadionu, atmosfera i teren su fantastični. Svi su mi govorili kakav je novi stadion u Osijeku, ali svejedno sam se iznenadio. Sretan sam zbog rezultata, pokazali smo hrabrost i bili smo čvrsti u duelu. Drago mi je zbog mojih igrača jer u prošlom kolu odigrali su sjajnu utakmicu protiv Rijeke, ali sreća ih nije nagradila, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.