Zekić: Idemo se baciti na glavu; Kolić: Moramo pobijediti sve

Foto: fah

Trener Osijeka Zoran Zekić i vratar Franko Kolić obratili su se medijima uoči derbija 35. kola HNL-a i susreta s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zaista jako bitna utakmica za nas. Moramo ići na sve, baciti se na glavu kako bi se to reklo, naravno pokazati i kvalitetu, biti koncentrirani, započeo je Zekić

– Vjerujem da ćemo naći prave zamjene za one kojih neće biti, ući u utakmicu na najbolji mogući način i s pravom energijom te uz podršku naših navijača pobijediti i onda isto to napraviti i u Varaždinu.

– Ne želimo izgubiti zamašnjak kojega smo prethodno imali, posebno što se tiče ofenzive i u tom kontekstu ćemo tražiti alternacije za Guedesa i Duartea, kaže trener Osiječana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani i njihov sastav?

– Ima tu puno zamki, ne želim da se bilo tko opušta kalkulirajući na tu temu. Rijeka ima širok kadar, poznavajući kolegu Sopića znam da je pravi sportaš i da neće doći ovdje s bijelom zastavom. Dakle, moramo biti spremni na sve, poručio je Zekić.

– Dosta toga „klapa“, zadovoljan sam, zajedništvo je prisutno na svakom treningu. Nadam se da ćemo na tom valu prezentirati još jednu dobru partiju i da ćemo uz pravi, napadački nogomet doći do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nama je zapravo svaka utakmica derbi, a posebno sada. Rijeka je ove sezone po meni najviše pokazala u HNL-u, igrali su odličan nogomet s puno vjere u sebe, a mojim igračima ne treba dodatnih motiva.

–  Bore se za sebe i svoj klub i vrijeme je da napokon jedan domaći derbi riješimo u svoju korist. Imam dobar osjećaj na osnovu onoga kako izgledamo na terenu i radimo na treninzima.

Vratar Franko Kolić je izjavio sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi imamo svoj, a Lokomotiva svoj put. Želimo pobijediti sve do kraja. Atmosfera je stvarno vrlo pozitivna, u dobroj smo formi, složni i željni rada, to pokazuju i naši rezultati. Nadam se da ćemo i u nedjelju slaviti i sačuvati ovu poziciju.

– Svojom sam formom zadovoljan, ali još to nije na 100 posto onoga kakav želim jednog dana biti. Opet ćemo složiti dobru momčad, bez obzira na izostanke. Svi koji će u nedjelju zaigrati su kvalitetni jer da nije tako, ne bi bili u Osijeku. Vjerujem da ćemo to odraditi na najvišoj razini, rekao je Kolić, a prenosi NK Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.