Zekić: Moramo biti spremni za Dinamo koji je puno rasterećeniji

Foto: fah

Dvoboj se igra u subotu na stadionu Maksimir od 19.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na vrhu ljestvice sa 75 bodova, četiri više od Rijeke. Osijek se pak nalazi na četvrtoj poziciji, koja vodi u Europu sljedeće sezone, s 51 bodom, a Lokomotiva na petom mjestu ima četiri boda manje.

Na konferenciji za medije govorili su trener Zoran Zekić i veznjak Darko Nejašmić. Trener Osječana kazao je da imaju probleme s ozljedama, ali da moraju biti spremni.

– Puno smo ove godine mijenjali sisteme i sustave. Mislim da smo i mi, a i Dinamo, ovo što je pokazao protiv Rijeke, spremni za promjenu formacije s ovim sastavima kakve imamo. Nadam se da svi igrači biti spremni, rekao je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi radimo, treniramo od početka otkad je došao trener Zekić, jednostavno se posložilo nakon dužeg vremena. Uspjeli smo usvojiti trenerove ideje, atmosfera je uvijek bila dobra, moglo je doći to na svoje kad-tad. Drago nam je zbog ovih mjesec dana i želimo nastaviti niz dobrih utakmica, dodaje Nejašmić.

Ove sezone Dinamo i Osijek odigrali su tri utakmice, prvu je pobijedio Dinamo s 3:2 na Opus Areni, zatim je slavio kod kuće s 2:1, da bi na kraju, u ožujku remizirali s 1:1.

– Povući ću paralelu s Realom i Bayernom. Neke ekipe to imaju u sebi, to se ne događa preko noći, imaju pobjednički mentalitet. Vjeruju do kraja, vjerujemo i mi, ali ove sezone i u Maksimiru smo odigrali fantastičnu utakmicu, a nije nas nagradili. Na Opus Areni smo odigrali još bolju utakmicu, malo smo se povukli, ali ne iz naše želje, nego iz pritiska Dinama. A o onoj utakmici koju je vodio moj prethodnik bolje da ne pričma. Mislim da smo zaslužili više i da je došao trenutak da se okrene na našu stranu. To trebamo pokazati kvalitetom, htijenjem i angažmanom. Moramo biti spremni za Dinamo koji je puno rasterećeniji i ne smijemo im dati previše prostora. Moramo biti jaki na lopti i igrati nogomet, u zadnje vrijeme smo pokazali da to možemo, rekao je Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.