Zekić najavio derbi protiv Dinama: Nova prilika za uspjeh

Foto: fah

Trener Osijeka Zoran Zekić na konferenciji za medije najavio je nedjeljni derbi protiv Dinama u sklopu 25. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani dočekuju Modre nakon ispadanja u četvrtfinalu Kupa od Lokomotive, a susret se igra u nedjelju u 17.30 na rasprodanoj Opus Areni.

– Što se tiče kadra, imamo određenih problema, s Jurišićem situacija i dalje nije dobra, Lovrić je također van stroja, imamo par ‘načetih’ igrača, ali nadam se da će se oporaviti. Svi smo svjesni trenutačne situacije i što nas čeka u nedjelju protiv protivnika koji je jako dignuo formu, rekao je Zekić u uvodu.

– Težak je tjedan iza nas, svi smo razočarani što nismo uspjeli proći u Kupu. Mislim da se neke frustracije ovdje vuku godinama, a sada je to izašlo na vidjelo, no nema posustajanja i defetizma. Moramo svi skupa dići glave, tražiti pozitivu, raditi još bolje i predanije i sigurno će se nešto vratiti, dodao je trener Osijeka.

– Ako bih tražio nešto pozitivno, to je da imamo prvog strijelca lige, druga smo najefikasnija momčad u ligi, uveli smo sedam-osam mladih igrača, trojici-četvorici je skočila cijena na Transfermarktu tri i više puta, to su detalji koji me vesele, rekao je streteg Osijeka te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Molio bih sve da se tenzije malo smire, nikome nije lako, ni navijačima ni meni, nikome u klubu, a posebno igračima koji su se našli u jednom trenutku koji nije nimalo lagan. To je sve život, ali kad je teško, treba biti jak i razuman, poručio je.

Nakon ispadanja od Lokomotive, dolazi najteži protivnik. To može biti prilika za iskupljenje.

– Apsolutno. Dolazi nam ekipa koja je u odličnoj formi, koja ima odličan roster. Sad im je sve bajno, i kod njih je bilo prije dva tjedna puno nejasnoća. Svaka nova utakmica je novi izazov i nova prilika za uspjeh. Ne treba previše razgovarati, treba se koncentrirati i dobro se pripremiti, da znamo odgovoriti u svakom trenutku. Nadam se da će atmosfera biti dobra, navijačka i pozitivna, kaže Zekić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.