Zidane hvalio Luku Modrića: ‘Dobar je, izvanredan’

Foto: Twitter/Real

Zinedine Zidane nakon dvije uzastopne izuzetno važne pobjede, protiv Borussije Mönchengladbach u Ligi prvaka i Atletico Madrida u prvenstvu, svojim je kritičarima privremeno zatvorio usta. Naravno, dug je put pred njim i Realom, ali na krilima Luke Modrića Kraljevi polako izlaze iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice i pobjede u gradskom derbiju protiv vodećeg Atletico Madrida 2:0 Zidane je hvalio i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, koji je ponovno odigrao maestralnu utakmicu. Što je stariji to je Luka bolji, kao vino, rekli bismo.

”Sretan sam zbog cijele utakmice, kao i one neki dan u Ligi prvaka. I to na kakav način! Protiv Atlética koji nije izgubio 26 utakmica”, rekao je francuski trener poslije velike pobjede u derbiju na Alfredu Di Stéfanu. Ovom pobjedom Real se približio vodećem Atleticu, kojim ipak, i dalje ima značajnu bodovnu prednost.

Kako smo već spomenuli Zidane je hvalio Modrića, na način na koji možda nismo dosad navikli.

”Kroosa i Modrića oslobodili smo da dobijemo više prostora. Morali smo napraviti neke stvari. I poslije su igrali brzo s dijagonalama i pronalazili slobodan prostor. Je*eno su dobri, izvanredni’‘, kazao je Zidane te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Karim također. Lucas je fenomenalan, i Carvajal, i naš kapetan Varane. Svi su jako dobri…”

Dakle, Zidane je zapravo pohvalio cijelu momčad, koja je to, s obzirom na igru sinoć protiv Atletica, i zaslužila.

Nadalje, nastavio je francuski stručnjak…

”Najvažnije je vjerovati u to što radimo, da igrači vjeruju. Pokazali smo da Real zna igrati. Ima stvari koje nisu dobre i bole te, ali i čine jačima. I kritike su dio nogometa i treba ih izdržati”, poručio je Zidane te se ponovno vratio na našeg igrača, koji je iz igre izašao u 88. minuti, zamijenio ga Valverde. Pohvale su išle i na račun Kroosa i Casemira:

”Oni su na nivou s kojim smo osvojili tri Lige prvaka zaredom. Jako je visok.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.