Zidane zadovoljan igrom Luke Modrića: Povratak u formu najboljeg igrača Vatrenih dobra vijest uoči Turske

Foto: fah

Kraljevski klub iz Madrida ove je subote, bez ozlijeđenog Cristiana Ronalda, puno teže od očekivanja slomio Celtu te je tako upisao drugu ovosezonsku pobjedu. Real Madrid je do minimalne pobjede od 2:1 stigao pogotkom sjajnog njemačkog reprezentativca Tonija Kroosa u 82. minuti utakmice, dok je prvi gol za Real, mnogi će reći iz zaleđa, postigao Alvaro Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji dan nakon Realove pobjede te sumnjivog prvog pogotka pišu o tome, no, također ističu sjajnu igru hrvatskog reprezentativca i nasljednika Darija Srne na mjestu kapetana Vatrenih, Luke Modrića. Bila je to prva utakmica ove sezone u koju je naš nogometaš krenuo od prve minute, no, opet nije igrao cijelu utakmicu nego samo sat vremena nakon čega je zamijenjen, tijekom utakmice Luka je pogodio gredu.

Igrom Luke, uz navijače, bio je zadovoljan i trener Reala, legendarni Zinedine Zidane. “Luka Modrić je dao sve od sebe, bio je dobar, međutim zaostaje za ostalima kad je fizička razina u pitanju”, rekao je Zidane. Očito se polako Modrić vraća u pravu formu, što je svakako dobra vijest za hrvatskog izbornika Antu Čačića uoči starta kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. a koje počinju za desetak dana. Hrvatska na startu igra s Turskom, koju su Vatreni pobijedili na Euru u Francuskoj prije dva mjeseca upravo pogotkom Luke Modrića. Nažalost, protiv Turske Vatreni igraju na praznom Maksimiru zbog kazne Uefe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Realove pobjede protiv Celte tema je bio i James Rodriguez, koji je na meti nekoliko jačih klubova, međutim, teško da ima jačih od Reala, žele ga klubovi iz Premiershipa budući da je u Realu uglavnom rezerva.

“Bio je dobar na ovoj utakmici i ostat će u klubu”, rekao je Zidane nakon utakmice, koji ne želi ni čuti da bi James mogao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.