Zlatan Ibrahimović: ‘Igrat ću sve dok ne dođe bolji od mene’

Foto: fah

Švedski napdač Zlatan Ibrahimović koji trenutno nastupa za vodeću momčad talijanskog prvenstva, Milan, govorio je za ESPN o svojoj karijeri u Premier ligi i odlasku u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo mi je zabavno, stvarno sam uživao igrajući tamo, kada sam tek došao, svi su bili protiv mene. Tada me u Engleskoj nisu voljeli. Svi ti ‘hejteri’ su me nakon tri mjeseca zavoljeli i ja ih onda više nisam volio. Obožavam kada me ljudi ‘mrze’ jer to izvlači ono najbolje iz mene. Bilo mi je stvarno zabavno, sjajna liga i nevjerojatna atmosfera”, dodao je.

Iako ima 40 godina, još ne razmišlja o kraju karijere:

“Igrat ću sve dok mogu, stvarnost je takva da planiram igrati sve dok ne vidim da je netko bolji od mene, a to znači da ću sigurno još igrati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.