Zlatko Dalić nije zatvorio vrata Nikoli Kaliniću, ali….

Foto: fah

Svi se sjećaju ‘slučaja Kalinić’ sa Svjetskog prvenstva. Naime, Nikola Kalinić je na utakmici 1. kola protiv Nigerije (2:0) odbio ući u igru požalivši se na bolove u leđima, a svojim je ponašanjem izazvao izbacivanje iz kampa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić Kaliniću očito još nije zatvorio vrata, ako je suditi prema ovim riječima:

“Svaki dobar igrač koji Hrvatskoj nosi kvalitetu više i ima minutažu u svojem klubu je dobrodošao. Tako i Nikola Kalinić. No u ovom slučaju je on na potezu”, rekao je izbornik u intervjuu Sportskim novostima.

No, čini se da se Kalinić ne misli ispričati, navodno je tako rekao prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.