Zlatko Dalić želi pobjedu: ‘Idemo po rezultat jer nosi atmosferu’

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić najavio je prijateljski susret protiv Armenije, koji se sutra igra u Velikoj Gorici. Iako Vatreni nisu kompletni tijekom svojih priprema Dalić je zadovoljan radom naših reprezentativaca te pozitivnom atmosferom na treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

“Odradili smo sedam dana priprema, nismo bili kompletni, ali me veseli dobra atmosfera na treningu. Nažalost, bilo je malo problema s tim ozljedama, ali pokušavamo biti pozitivni”, poručio je hrvatski izbornik te se osvrnuo na odluku da reprezentacija tijekom Eura ostane u Rovinju. Podsjetimo, nakon rigoroznih škotskih  pravila vezanih za pandemiju koronavirusa otpao prvotno dogovoreni St. Andrews, trebalo je hitno reagirati i odabrati novu lokaciju kampa.

“Bilo je dosta priče o kampu, na kraju smo i to riješili. Zadovoljni smo”, kratko je rekao izbornik te je otkrio pluseve i minuse ostanka u Rovinju.

“Ma nema minusa. Bolje da smo ostali u našoj Hrvatskoj, nego da hodamo po Europi. Imali smo nekoliko opcija, ali nigdje nismo mogli dobiti prave uvjete. Mislim da je ovo bila najbolja odluka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sutra na rasporedu je prva od dvije provjere uoči Europskog prvenstva na kojem Hrvatska starta od 13. lipnja utakmicom protiv Engleske na Wembleyju.

Kako smo već spomenuli hrvatska reprezentacija će sutra u Velikoj Gorici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Armenije, utakmica će se igrati od 18 sati. Bez obzira što se radi tek o prijateljskom susretu rezultat je Zlatku Daliću jako bitan.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

“Rezultat je bitan. Idemo po rezultat jer nosi atmosferu, zadovoljstvo i samopouzdanje. Moramo ga ostvariti, ali isto tako želimo isprobati još neke varijante. Kako je ovo prva utakmica nakon naporne sezone, podijelit ćemo minutažu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iste večeri izbornik mora donijeti još jednu važnu odluku. Sutra do kraja dana, Dalić mora dostaviti konačan popis od 26 igrača koji će ići na Europsko prvenstvo.

“Sve je riješeno. Nemamo previše briga, Dejan Lovren je počeo s individualnim radom. To sada izgleda puno bolje, tako da će Lovren sigurno ići na Euro. Nemamo drugih dilema”, zaključio je Dalić, prenosi portal gol.dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.