Zoran Čapalija-Čaplja: Poruka Vatrenima

Mi dragovoljci branitelji imali smo jedinstvenu priliku koja se nekom naraštaju i narodu pruža samo jednom, a to je u ljutom boju stvoriti svoju Domovinu. Na to smo ponosni i nikome nećemo dati da to blati. Pred vama je dragi naši Vatreni u nedjelju bitka svih bitaka. To je rijetka prilika samo za odabrane, a to ste vi, naša dika i ponos. U vašim venama teče krv pobjednika, a vaša hrvatska srca kucaju jednako snažno kao što su kucala srca nas branitelja. Vi ste ti radi kojih će se riječ Hrvatska izgovarati na svakom metru zemaljske kugle, a jeka toga imena odzvanjati će svemirom. Niste vi samo „VATRENI“, vi ste „HRVATSKI PLAMENI VITEZOVI“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne strepite, dragi Bog je uz vas. Donesite nam tu pobjedu. Odigrajte ovu utakmicu sa srcem za svoj napaćeni narod. Za sve koji su ugradili svoje živote u temelje lijepe naše. Sjetite se, mi branitelji nismo imali ničiju pomoć, a pobijedili smo. Tako je danas i sa vama, ali uz vas su sva naša srca i molitve.

Zapamtite, nikada se Bog nije oglušio na molitve Hrvata. Neće ni sada!

Ovom prilikom posvećujem vam jednu svoju domoljubnu pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domovino

Boga uvijek poštuj mili sine,
On je tvorac tvoje Domovine,
budi uvijek njezin vjeran žitelj,
ljubi Boga, Dom svoj i obitelj.

Domovina je tvoja sveti stan,
dio nebeskoga raja tebi dan.
Zato ti ju uvijek budno štiti,
samo u njoj možeš sretan biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na grudima njenim si se gojio,
rosom njenom ti si se pojio,
dahom njenim ti si se grijao,
u krilu njenom radostan smijao.

Planine njene budno te pazile,
rijeke njene nježno te mazile,
cvijeće te njeno mirisom kitilo,
modro nebo njeno uvijek štitilo.

Kraj tebe su braća, otac i mati,
oko tebe vrijedni i časni Hrvati.
Što ti je ljepše Bog mogao dati?
Domovinom svojom diče se Hrvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bog vas blagoslovio i bio vam na pomoći.
Naprijed za Hrvatsku!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.