Zoran Mamić o Bjelici: ‘Pokušava nas destabilizirati, to nije korektno’

Split, 12.09.2020. Utakmica 4. kola Prve HNL Hajduk - Dinamo. Na slici Zoran Mamić trener Dinama. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

U velikom nedjeljnom intervjuu za Sportske novosti, Zoran Mamić dotaknuo se i veze Dinamovih igrača s Nenadom Bjelicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smeta li vam sad veza igrača s Bjelicom, koja je, očito, još uvijek čvrsta?

– I da i ne. Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije.

Destabilizira Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Siguran sam. Jer on je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima. Recimo, postoji neki navijač, huligan koji je reći: “Glupane, što to radiš sa suparničkim trenerom?” To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu i možda sad ja zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro… ja ga neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.