Zoran Mamić: ‘Ovo je nova momčad u odnosu na dvije prošle godine’

Foto: fah

Sjajni nogometaši Dinama su u šestom kolu Europa liga na Maksimiru svladali moskovski CSKA rezultatom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitke momčadi na sjajnoj igri i sjajnom rezultatu. U 80 posto vremena smo odigrali odličnu utakmicu. Sa suradnicima i igračima sam podijelio da nas može uzdrmati ako primimo gol i to se dogodilo. Ipak, prvih 45 minuta i većina drugog dijela nam služe na čast. To je kod nas samo večeras jer već u nedjelju nas čeka derbi protiv Rijeke”, rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice.

“Teško je reći koga želimo dobiti. Mi imamo puno prostora za napredak. Ovo je nova momčad u odnosu na dvije prošle godine. Protokom vremena to može izgledati još bolje, posebno kada prođemo kompletne pripreme. Želja za ždrijeb nemam, pokušat ćemo se pripremit na najbolji mogući način pa ćemo vidjeti”, komentirao je ždrijeb.

“Gvardiol ima jako visoke limite. Neka ima zdravlja, pozitivan je i jako kvalitetan. Mislim da će dogurati jako daleko. Ne mogu sigurno reći hoće li on ostati na zimu, ali vjerujem da hoće. Imat ćemo odgovor u roku od sedam do 10 dana. Joško je također izrazio želju da ostane kod nas, a Leipzigu se sviđa što smo prošli skupinu EL”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.