Žoriću 11, Bogdanoviću devet koševa u pobjedi Fenera u Euroligi

U susretu 10. kola E skupine TOP 16 košarkaške Eurolige Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Unicaju Malagu 69-67 uz 11 koševa Luke Žorića i devet koševa Bojana Bogdanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žorić je za turski sastav odigrao 22 minute dodavši i pet skokova. Bogdanović je igrao 36 minuta i uz devet koševa dodao je i četiri skoka, te tri asistencije. Najefikasniji igrač u turskim redovima bio je Bo McCalebb sa 13 koševa. Unicaju je predvodio Mindaugas Kuzminskas sa 13 koševa i šest skokova. Feneru je to bila peta pobjeda, a Unicaji peti poraz.

Lider skupine F CSKA u Moskvi je pobijedio Partizan ostvarivši devetu pobjedu u skupini. Ruski prvak se tako revanširao Partizanu za poraz u beogradskoj areni, jedini poraz ove sezone. Svi igrač CSKA upisali su se u strijelce, a najviše su zabili Saša Kaun i Vitali Fridzon sa po 13 koševa. Kod Partizana najefikasniji je bio Joffrey Lauvergne sa 17 koševa.

Pobjedu je ostvario i Maccabi Electra Tel Aviv protiv Žalgirisa 77-67. Izraelski sastav su do sedme pobjede predvodili Tyrese Rice sa 19, te Ricky Hickman sa 14 koševa. Andrija Žižić je odigrao 11 minuta za Maccabi no nije se upisao među strijelce. Kod gostiju najefikasniji je bio Justin Dentmon sa 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.