Zubčić deseti u paralelnoj utrci, pobjeda Pinturaulta

epa08846876 Henrik Kristoffersen of Norway in action during the men’s Parallel Slalom of the FIS Alpine Ski World Cup in Zuers am Arlberg, Austria, 27 November 2020. EPA/PHILIPP GUELLAND

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je deseto mjesto na paralelnoj utrci voženoj u petak u austrijskom zimovalištu Lech / Zuers, a pobjedu je odnio Francuz Alexis Pinturault.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Henrik Kristoffersen bio je drugi i taj koji je zaustavio Filipa Zubčića u osmini finala.

Treće mjesto je osvojio Nijemac Alexander Schmid koji je za 58 stotinki nadmašio četvrtoplasiranog Austrijanca Adriana Pertla i tako stigao do drugog postolja u karijeri, ujedno i drugog u paralelnim utrkama. Treći je bio i u veljači ove godine u francuskom Chamonixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.