Luda prva vožnja: Zubčić i Vidović odlični

Foto: fah

Nakon jučerašnjeg veleslaloma, danas je u francuskom Val d’Isereu na rasporedu slalom skijaša u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga vožnja je u 13 sati.

Trenutačno je vodstvu Francuz Clement Noel s vremenom 44.51. Drugi je Talijan Alex Vinatzer (+0.12), a na trećem mjestu je Norvežanin Sebastian Foss-Solevaag sa 17 stotinki sporijim vremenom. Filip Zubčić odvezao je jednu vrlo dobru prvu vožnju te drži sedmo mjesto s 81 stotinkom zaostatka za vodećim. Matej Vidović također je osigurao drugu vožnju s 1.49 sekundi zaostatka, trenutačno je na 16. mjestu. Samuel Kolega ima je zaostatak od 2.42 sekunde i ostao bez druge vožnje.

U ovoj kalendarskoj godini na rasporedu je još samo jedan slalom za skijaše, 22. prosinca u talijanskoj Madonni di Campiglio, da bi 2022. počela slalomom na sljemenskom Crvenom spustu koji je na rasporedu 5. siječnja. Dan prije, 4. siječnja, za bodove u Svjetskom kupu i krunu Snježne kraljice borit će se skijašice, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.