Zubčić treći nakon prve vožnje u Adelbodenu

zubčić
Foto: fah

Odličan je rezultat ostvario hrvatski skijaš Filip Zubčić u prvoj veleslalomskoj vožnji Svjetskog kupa u Adelbodenu. Nalazi se na trećem mjestu s pola sekunde zaostatka za Odermattom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao šesti se niz tešku adelbodensku stazu spustio Zubčić koji je odlično odradio cijelu vožnju od prvih do posljednjih vrata. Na prva dva prolaza je imao oko 20-ak stotinki minusa u odnosu na najbržeg Švicarca Marca Odermatta, dok je na trećem prolaznom vremenu Zubčić bio najbrži.

Ipak, u završnici prve vožnje Zubčić je skupio određeni zaostatak i na kraju drugu vožnju očekuje sa točno pola sekunde minusa u odnosu na domaćeg aduta. Između Odermatta i Zubčića se smjestio Francuz Alexis Pinturault koji ima 19 stotinki bolje vrijeme od najboljeg hrvatskog skijaša.

Četvrti u redoslijedu je Francuz Mathieu Favre, koji ima dvije stotinke slabije vrijeme od Zubčića, dok već peti Austrijanac Manuel Feller za Zubčićem zaostaje više od pola sekunde, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga vožnja na rasporedu je u 13:30 sati uz prijenos na Drugom programu i našem portalu!

Svjetski kup, Adelboden (veleslalom, prva vožnja):1.Marco Odermatt (Švi) 1:17.942.Alexis Pinturault (Fra) +0.313.Filip Zubčić (Hrv) +0.504.Mathieu Favre (Fra) +0.525.Manuel Feller (Aut) +1.17…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.