Zrinka Ljutić bez druge vožnje u Kranjskoj Gori

zrinka ljutić
Foto: Instagram

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić nije se uspjela plasirati među trideset najboljih skijašica veleslaloma na Zlatnoj lisici koja se održava u Kranjskoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove godine se ovo popularno natjecanje (veleslalom i slalom) zbog manjka snijega preselilo s mariborskog Pohorja, a najbolje skijašice dočekala je Kranjska Gora.

Hrvatska skijašica imala je startni broj 35 te je već na prvom prolazu imala jednu sekundu zaostatka za najboljom Šveđankom Hector. Do cilja je taj zaostatak porastao na više od pet sekundi te je Ljutić u cilj ušla kao najslabija skijašica među svima koje su do tada završile utrku.

Na prvom mjestu nakon prve vožnje je švedska skijašica Sara Hector. Samo osam stotinki za njom zaostaje Francuskinja Tessa Worley, dok je treća Talijanka Marta Bassino (23 stotinke slabije vrijeme). Dodajmo kako je Amerikanka Mikaela Shiffrin na 14., a pobjednica zagrebačke utrke, Slovakinja Petra Vlhova, na 15. mjestu sa zaostacima od sekunde i pol, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatna lisica, Kranjska gora (veleslalom, prva vožnja): 1. Sara Hector (Šve) 1:07.23, 2.Tessa Worley (Fra) +0.08, 3. Marta Bassino (Ita) +0.23, 4. Katharina Truppe (Aut) +0.76, 5. Meta Hrovat (Slo) +0.80, 34. Zrinka Ljutić (Hrv) +5.16

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.